Informació necessària per començar el curs 24-25

Us informem d’alguns punts d’interès que heu de tenir en compte per a començar el curs 2024-2025:

 

CALENDARI ESCOLAR (Educació Infantil 2n cicle i Educació Primària):

 

L’inici del curs escolar 2024-2025 per a tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària serà el dilluns 9 de setembre.

A la nostra escola, l’horari lectiu de tot el curs escolar 2024-25 serà de 9 a 1 i de 3 a 5 de la tarda

  • Dies de lliure disposició escolar:

31 octubre i 5 desembre de 2024, 7 de febrer, 3 març, 2 maig i 26 maig de 2025.

  • Jornada intensiva: del 9 al 20 de juny, amb horari de 9 a 1.

 

EDUCACIÓ INFANTIL 1r CICLE: LLAR D’INFANTS

  • Dijous 5 de setembre: comença el curs amb l’opció horària sol·licitada.
  • Dimecres 4 de setembre: reunió per les famílies dels nadons, nens i nenes d’1 i 2 anys. Coneixeran les tutores i se’ls informarà sobre el funcionament del curs. La reunió serà a les 6 de la tarda al gimnàs de l’escola. (entrada Carrer Santa Eulàlia)

 

EDUCACIÓ INFANTIL 2n CICLE

  • Dijous 5 de setembre: reunió d’inici de curs per les famílies dels nens i nenes de 3, 4 i 5 anys al gimnàs de l’escola. La reunió serà a les 6 de la tarda. (entrada Carrer Santa Eulàlia)

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

  • Dijous 5 de setembre: reunió d’inici de curs per les famílies dels nens i nenes de primària al gimnàs de l’escola a ¾ de 7 de la tarda. (entrada Carrer Santa Eulàlia)

VALS ESCOLARS:

  • El Departament d’Educació proporciona dos vals escolars de 30 euros cadascun pels alumnes d’educació primària. Es podran bescanviar els vals en els establiments comercials adherits a la campanya en concepte de material escolar o en la compra dels llibres de l’escola. Aquests vals els rebreu al correu postal del vostre domicili a principis de juliol. Els haureu d’activar a la pàgina web https://www.valescolar.cat. En aquesta activació us preguntarà si voleu cedir el val escolar al centre, és molt important marcar NO ja que no podríeu fer ús dels vals escolars en el procediment de l’adquisició de llibres que oferim.

 

LLIBRES DE TEXT:

  • Aquest any com a novetat la compra de llibres serà a través de clickedu entre el 20 de juny i el 9 de juliol. És molt important que seguiu el procediment que us mostrem a continuació: NOVETAT PROCEDIMENT PER L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT
  • IMPORTANT: No cal disposar dels vals en el moment de fer la reserva. Els vals es podran adjuntar posteriorment a la reserva.

 DOCUMENTS:

Tota la informació que necessites per aquest curs

– Col·legi Sant Josep Navàs –

Calendari 2023-24

Benvinguts al curs 2020 - 2021

– Col·legi Sant Josep Navàs –