SERVEIS DIGITALS

PLATAFORMA CLICKEDU

Clickedu gestiona informació confidencial a la qual només han de poder accedir-hi certes persones; per això hem aplicat mesures de seguretat extraordinàries que us expliquem tot seguit.

Tot i que cadascú té les seves preferències, per garantir la màxima compatibilitat entre el navegador i Clickedu us recomanem l’ús de les últimes versions de Mozilla FirefoxGoogle Chrome o Opera.


 

 

ACCÉS:

1. Obriu el navegador d’Internet.

2. Introduïu l’adreça per entrar a Clickedu corresponent a la vostra escola (exemple: https://escola.clickedu.eu/).
Entrareu a una pantalla on Clickedu, per identificar-vos, us demanarà el nom d’usuari i la contrasenya. Aquesta informació us la facilitarà l’escola.

3. Introduïu aquestes dades i cliqueu Inicia.

Si les dades introduïdes són correctes i sou personal docent o d’administració i serveis anireu a parar a una pantalla on Clickedu us demanarà l’arxiu de pas.

En cas que el nom d’usuari o la contrasenya siguin incorrectes, apareixerà el missatge Usuari o contrasenya incorrectes.

Si no recordeu la contrasenya, cliqueu Has oblidat la contrasenya?, escriviu l’adreça electrònica a la qual està enllaçat el vostre usuari i marqueu la casella Actualment soc usuari de Clickedu i no en recordo la contrasenya.
Si l’adreça coincideix amb la que hi ha a la vostra fitxa d’usuari, s’hi enviarà un correu amb un enllaç. Si hi cliqueu rebreu un altre missatge amb la nova contrasenya.
Si us apareix un missatge dient-vos que l’adreça no es troba en el sistema o que hi ha dos usuaris amb la mateixa adreça, contacteu amb l’escola a8022288@xtec,cat a l’atenció de: SECRETARIA ACADÈMICA

4. Busqueu l’arxiu de pas al dispositiu per seleccionar-lo.

Si no teniu arxiu de pas, Clickedu us pot ajudar a crear-ne un (ho expliquem més endavant, a la tasca Sol·licitar un arxiu de pas). No hi ha dos arxius de pas iguals; cada usuari en té un de propi, individual i intransferible. És important que el guardeu amb molta cura i que n’impediu l’accés a tercers. També us recomanem que en conserveu una còpia en un suport fàcil de transportar, com una memòria USB, perquè sempre el tingueu a l’abast quan el necessiteu.

5. Cliqueu Acceptar.

Si apareix el missatge Arxiu de pas incorrecte, l’arxiu que heu triat no és el que Clickedu esperava. Us recomanem que ho torneu a intentar o us poseu en contacte amb nosaltres, us ajudarem en el procés.

Si l’arxiu de pas és el correcte, accedireu a la pàgina principal de Clickedu.

ACCÉS DES DE L’APP

RECUPERACIÓ CONTRASENYA

GSuite

Google Suite, és un paquet ofimàtic de Google que agilitza la publicació de continguts amb Google Classroom, gestió de documents amb Google Drive, i treball amb eines com Docs i altres.

GSuite ens permet la comunicació docents-alumnat ja que cada usuari (docent o alumne) compta amb un compte acabat en usuari@sjn.cat.

Per no suplantar identitats els professors tenen nom.cognom i els alumnes tenen inicial del nom+cognom.

 

TUTORIALS CLASSROOM

ACCÉS

REALITZACIÓ DE TASQUES